FTA GENT

OVER ONS

FTA Gent, ook bekend als ‘Futsal Team Averroes Gent’, is een project van Averroes vzw, dat de missie en visie van de organisatie deelt. Ons doel is om jongeren via voetbal waardevolle ervaringen te bieden en leerkansen te geven die hen blijvend zullen verrijken. Door interactie, begeleiding en activiteiten rond maatschappelijke thema’s, willen we jongeren helpen bij het verbreden van hun perspectief en het ontwikkelen van levensvaardigheden.

Onze erkende zaalvoetbalclub, aangesloten bij de Belgische voetbalbond KBVB onder het stamnummer 27601, biedt verschillende teams aan, waaronder jeugdploegen U13, U15 & U17, evenals een A-ploeg die actief is in 1ste Provinciaal. Bij FTA Gent staat het geloof in zichzelf, het opbouwen van positieve relaties en het vinden van een balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid centraal. We streven ernaar om jongeren te helpen hun kwaliteiten te ontdekken en zich te ontwikkelen tot sterke, zelfverzekerde individuen met respect voor waarden en normen.

Met de slogan ‘elke dag beter willen worden’ dagen we jongeren uit om hun grenzen te verleggen en te groeien binnen hun mogelijkheden. Samen met onze jeugdspelers, trainers en vrijwilligers streven we naar voortdurende groei en evalueren we regelmatig om onze doelstellingen te bereiken. Bij FTA Gent moedigen we jongeren aan om hun dromen na te jagen, ideeën te realiseren en hun volledige potentieel te ontplooien.

DE PLOEGEN VAN FTA GENT

EERSTE PLOEG

U17

U15

U13

RECREATIEF

SPONSORS