SPORTSCHOOL 9DUUST

De opdracht van Averroes is om vanuit een holistische kijk sport te integreren in de sociale begeleidingsmodaliteiten ten aanzien van jongeren en jongvolwassenen om hun welzijn te verhogen.

De nadruk ligt op het gebied van lichaamservaring en beweging. Hierbij is het doel vooral het tot stand brengen van, of bijdragen aan, een positieve welzijnsverandering. We zijn overtuigd van de meerwaarde van sport in de begeleiding van jongeren en jongvolwassenen in een activeringstraject richting volwaardige participatie en actief burgerschap.

Ben jij op zoek naar een gedisciplineerde, leuke maar vooral ook gezellige sportschool waar serieus en goed wordt lesgegeven? Ja?, dan heb je die sportschool nu gevonden..

Of je nu al wat vaker aan vechtsporten hebt gedaan of niet, wij zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk begeleid wordt en de sport zo snel mogelijk onder de knie zult krijgen. De gevorderden mogen gelijk mee draaien en de beginners zullen goed begeleid worden zodat ze in no-time kunnen meedraaien met de rest van ons team.

De kunst van Sport is gemotiveerd te blijven. Wij hanteren daarom een aanpak die afwijkt van andere sportscholen.

Beginners krijgen bij ons voldoende aandacht om de technieken goed te gaan kunnen beheersen en de gevorderden kunnen indien zij willen deelnemen aan wedstrijden.

ONZE TRAINERS VOOR DE GEVECHTSSPORTEN

In elk vakgebied bieden wij professionele begeleiding aan, om onze leerlingen zowel fysiek als mentaal sterker te maken.

Samir Assam
Coördinator /Trainer

Rabah Besseghir
Hoofdtrainer /aspirant
Kick /Engels box