SPORTSCHOOL9DUUST

WAAR SPORT EN GEMEENSCHAPPEN SAMENKOMEN

 

Sportsschool9duust, een project van Averroes vzw, is een erkende boks- en kickboksschool, aangesloten bij de federatie van de BMKBMO. Met 300 leden in Groot Gent en 25 erkende vechters in verschillende gewichtsklassen, biedt onze club een breed scala aan mogelijkheden voor competitief vechten.

MOTTO EN MISSIE

 

Bij Sportsschool9duust staat samenwerking en vriendschap centraal. Iedereen is gelijk en iedereen is welkom. Dit motto weerspiegelt onze kernwaarden en is zichtbaar in alles wat we doen. Onze professionele begeleiding in elk vakgebied helpt leerlingen om zowel fysiek als mentaal sterker te worden, betere sporters te worden en hen te ondersteunen om beter mee te draaien in de hedendaagse maatschappij. 

TRAINING EN TEAMWORK

 

Sparren en samenwerken met trainingspartners bevordert teamwork en kan leiden tot hechte vriendschappen. Onze club biedt de perfecte omgeving om nieuwe mensen te ontmoeten en deel uit te maken van een ondersteunende gemeenschap. We leggen de nadruk op lichaamservaring en beweging, met als doel een positieve verandering in welzijn te bevorderen.
 

BIJDRAGE AAN DE SAMENLEVING

 

Wij zijn overtuigd van de meerwaarde van sport in de begeleiding van jongeren en jongvolwassenen. Sportsschool9duust ondersteunt hen in een activeringstraject richting volwaardige participatie en actief burgerschap. Wij geloven dat sport een krachtig middel is om bij te dragen aan de ontwikkeling van sterke, betrokken leden van de samenleving.
Sportsschool9duust is meer dan een sportschool; het is een gemeenschap waar iedereen de kans krijgt om te groeien en te excelleren, zowel binnen als buiten de ring.

TRAINERS SPORTSCHOOL9DUUST

Samir Assam
Coördinator/COACH
Rabah Besseghir 

COACH

HASSAN OUSSEHMINE
COACH
YASSIN ZINAH
COACH